COVID-19 vaccinatie in Groot-Leuven

Eerstelijnszone Leuven.jfif
ELZ Leuven

Op de website van Eerstelijnszone Leuven vind je een overzicht waar onze eerstelijnszone op vlak van COVID-19 mee bezig is.

Lees meer over webinars, nieuwsbrieven, persberichten, ondersteuning in de zorginstellingen, thuiszorg en cohortezorg, het schakelzorgcentrum, bewegen op verwijzing, etc. Het luik over vaccinatie wordt weldra aangevuld. 

info-coronavirus.jpg
info-coronavirus

Op de website van Info-Coronavirus vind je allerlei informatie over vaccinatie voor professionelen

 

Lees meer informatie voor zorgverleners, informatie voor verantwoordelijken voor een vaccinatiecentrum, richtlijnen voor mobiele vaccinatie, het faseplan en nog andere nuttige informatie

MFO's COVID vaccinatie.png
MFO's COVID-19-vaccinatie

Zorgzaam Leuven organiseerde van 8 tot 11 februari 2021 vier avonden op rij multidisciplinair overleg voor alle zorgverleners in Groot-Leuven over de COVID-19-vaccinatie.

Zorgzaam Leuven gelooft sterk in de sensibiliserende en ondersteunende rol van lokale zorgverleners om de vaccinatiegraad bij COVID-19 te verhogen en van de campagne een succes te maken. 

Bekijk hieronder de presentatie en het verslag van de MFO's met de gemaakte lokale afspraken. 

Vaccinatie
MFO-pakket COVID

Wil je meer inzetten op sensibilisatie rond COVID-19-vaccinatie

Zorgzaam Leuven ontwikkelde samen met my APB, VAN en Domus Medica een MFO rond COVID-vaccinatie. Het doel: de samenwerking tussen zorgverleners stimuleren en de vaccinatiegraad verhogen. 

Het MFO-pakket wordt kant-en-klaar aangeboden. Je kan ook beroep doen op een professionele moderator vanuit het VAN-netwerk.

AIV_Nieuwsbericht_Laatjevaccineren_01202
Laat je vaccineren

Ben je als professional betrokken bij de uitvoering van de COVID-19-vaccinatie? Op de website van 'Laat je vaccineren' plaatsen ze informatie voor uitvoerders zodra die beschikbaar is. 

Lees meer over Vaccinnet, de organisatie van de vaccinatiecentra, de vaccinatie in de WZC, ziekenhuizen, vaccinatie als collectiviteit, vaccinatie in eerste lijn, webinars, veelgestelde vragen, etc.