top of page

COVID-19 vaccinatie in Groot-Leuven

Screenshot 2021-09-23 at 10.09.23.png
Vaccinatie in apotheek

In kader van het pilootproject over COVID-vaccinatie in de eerstelijnszorg, testte Zorgzaam Leuven of 'vaccinatie in de apotheek' een toegevoegde waarde kan betekenen.  

Lees hier de lessons learned en het eindrapport

Screenshot 2021-09-23 at 10.09.23.png
vaccinatie met vr-bril

In kader van een pilootproject over COVID vaccinatie in de eerstelijnszorg, test Zorgzaam Leuven of 'vaccinatie met VR bril' een toegevoegde waarde kan betekenen in het kader 'vaccinatie in de apotheek'.  

COVID-Vaccinatie Dry Run.jpg
test boostervaccinatie

Zorgzaam Leuven testte 'buurtgerichte COVID-vaccinatie' door onderzoek uit te voeren naar het kwaliteitskader, de procesflow en het juridisch kader voor boostervaccinatie. Een buurtteam in de binnenstad kreeg de opdracht om een groepsvaccinatiemoment in een buurtcentrum uit te voeren via simulatie. 19 zorgverleners uit de eerstelijn werkten hieraan mee.

Lees hier de lessons learned en het eindrapport

COVID VACCINATIEE.jpg
MFO-pakket covid

Wil je meer inzetten op sensibilisatie rond COVID-19-vaccinatie

Zorgzaam Leuven ontwikkelde samen met my APB, VAN en Domus Medica een MFO rond COVID-vaccinatie. Het doel: de samenwerking tussen zorgverleners stimuleren en de vaccinatiegraad verhogen. 

Het MFO-pakket wordt kant-en-klaar aangeboden. Je kan ook beroep doen op een professionele moderator vanuit het VAN-netwerk.

bottom of page